Zowel de organisatie van het Zuidelijk Film Festival als bioscoop Cinecitta hanteren de actuele maatregelen die zijn opgesteld door het RIVM om uw bezoek aan het festival zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen. Wij ontvangen het maximaal aantal bezoekers dat per zaal is toegestaan op 1,5 meter afstand. Het overleggen van een negatieve covid-test is daarom niet nodig. Registratie kan via een QR-code in het pand. Het dragen van een mondkapje is niet langer verplicht, alleen de 1,5 meter afstand maatregel blijft van kracht.

Blijf thuis als u coronagerelateerde klachten heeft zoals griepverschijnselen, een loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts. Indien u met dergelijke klachten aan de deur verschijnt, kan de toegang tot het festival worden ontzegd en is er geen restitutie mogelijk.

Ondanks dat wij ons uiterste best doen om het festival zo veilig mogelijk te organiseren, is het bezoek aan het festival op eigen risico en zijn de festivalorganisatie en bioscoop Cinecitta niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen.