Competitie Blok 4 - Zaterdag 13 mei, 17.00 - 18.45

Grote Zaal - Leeftijd: 16+


FINNS HIEL
Regie: Cato Kusters
Fictie - Lengte: 18:06 - Tilburgse première

Arthur is vijftien en besluit dat het tijd is om een man te worden: hij gaat op boksles. Daar ontmoet hij Finn, de zoon van de coach. Wanneer Finn door een trucje van het lot en een gekwetste enkel in Arthurs richting wordt geduwd, ontstaat er een wederzijdse bewondering. Maar is daar wel plaats voor in de “echte mannenwereld"?


DONKERSTER
Regie: Frank van den Bogaart
Fictie - Lengte: 16:16 - Tilburgse première

Midden in de nacht verdwijnt Rhena’s vader. Op zoek naar hem volgt ze zijn laatste verhaal. Dit brengt haar tot het hart van het woud, daar waar Atlas leeft.

LUNCH BREAK
Regie: Reinout Swinnen en Bram Van Rompaey
Animatie - Lengte: 01:30 - Nederlandse première

Joe is een kraanmachinist. Niets boeit hem echt, behalve één ding... één moment dat een zwak licht werpt op zijn anders zo saaie bestaan: de lunchpauze. Zolang hij daarop kan rekenen, houdt Joe het vol. Maar vandaag slaat het noodlot toe…


BEZORGD
Regie: Ruud Satijn
Fictie - Lengte: 16:27 - Tilburgse première

Maaltijdbezorger Izem krijgt tijdens zijn avonddienst in een villabuurt een vrouw voor zich, die hem angstig iets duidelijk probeert te maken. De jonge bezorger vermoedt dat haar intimiderende man iets te maken heeft met die blauwe plek op haar slaap. Gelooft de politie de waarschuwing van deze jongen?

BLÈH
Regie: Tim Alards en Pepijn van Essen
Animatie - Lengte: 04:17 - Tilburgse première

In de ogen van een fantasierijke kleuter zijn telefoongebruikers net zombies.

Aan het einde van Competitie Blok 4 vindt gelijk de uitreiking plaats van de Zuidelijke Film Awards. De juryprijzen voor Beste Film en de Talent Award worden uitgereikt door de festivaljury en het publiek bepaalt tevens de winnaar van de felbegeerde Publieksprijs.