Competitie Blok 2 - Zaterdag 13 mei, 13.00 - 14.30

Grote Zaal - Leeftijd: 16+


SEX SELLS
Regie: Rudi Brekelmans
Fictie - Lengte: 33:06

Herfst 2020. Hartje corona. Sekswerker Ellen is tijdens de lange eerste lockdown in de schulden geraakt. Ze wordt geboekt door Evert, een excentrieke kluizenaar die juist heeft geprofiteerd van de pandemie. De avond begint gezellig, maar de sfeer slaat om wanneer Ellen de andere vrouwen in Everts leven ontmoet.


THE TALE OF GØRK
Regie: Ruben Swart
Animatie - Lengte: 05:19

In een fantasierijke wereld worden dorpen dagelijks aangevallen door monsters. Behalve één dorpje, daar valt het monster Gørk de dorpelingen niet aan. Vervelend voor de inwoners, want dat is toch hoe het hoort? De dorpelingen willen daarom weten wanneer Gørk eindelijk eens de boel gaat terroriseren.


GOURMET
Regie: Twan van Bragt en Gegam Soghomonyan
Fictie - Lengte: 17:55 - Tilburgse première

Ronnie en Nina wonen op een schip, waar ze zorg dragen voor de oude, zwijgzame schipper Theo. Terwijl Ronnie op straat probeert zijn spullen te verhandelen, staat het water Nina aan de lippen. Als de bom barst tijdens het gourmetten, staat er plots een man voor hun neus met een zeer merkwaardig verzoek.


KING OF THE DUMPSTER
Regie: Evi Stallinga
Animatie - Lengte: 06:00 - Nederlandse première

King, een wasbeer, is gulzig en houdt al het eten voor zichzelf. Een stel ratten is het hier niet mee eens. Als een van de ratten beslist dat het niet meer zo verder kan, verandert er iets. De ratten besluiten om King voorgoed van zijn troon af te stoten.