Competitie Blok 1 - Vrijdag 13 mei, 19.00 - 20.45

Grote Zaal - Leeftijd: 16+


BEAU MONDE
Regie: Hans Vannetelbosch
Fictie - Lengte: 26:34 - Tilburgse première

Een avond in een toprestaurant. In een mozaïekvertelling volgen we de verhalen en belevenissen van het keukenpersoneel en de gasten. Naarmate de avond vordert, ontdekken we dieperliggende conflicten en de schrijnende aard van sommige personages. De ware aard van deze 'Beau Monde' komt aan de oppervlakte drijven.


GAyME
Regie: Rani Gijbels
Animatie - Lengte: 04:12 - Nederlandse première

Een klein meisje probeert haar eigen weg te zoeken, maar moet opboksen tegen een dominante moeder die haar eigen visie heeft op het leven van haar dochter. Deze strijd tussen de twee personages wordt vertaald door het spelen van een bordspel.


GRIT
Regie: Matthias Hoekman
Fictie - Lengte: 10:35 - Tilburgse première

Een duistere, surrealistische film over het verdriet van een moeder tijdens de Tweede Wereldoorlog, gebaseerd op drie waargebeurde verhalen.


MY OWN WORST ENEMY
Regie: Harrie Verbeek en Jelena Kostić
Fictie - Lengte: 06:12

Op weg naar een doel ben je vaak in gevecht met jezelf. Je maakt verschillende stappen om dat doel te bereiken, maar het is de meest onvoorspelbare zet die je eigen grootste vijand verslaat.


PICTO
Regie: Saika Wildemeersch
Animatie - Lengte: 5:00 - Nederlandse première

Een jonge man in een depressie vindt zijn oude Nintendo terug. Hiermee begint hij een penvriendrelatie met een onbekende maar steun gevende vriend.


WALL #4
Regie: Lucas Camps
Fictie - Lengte: 07:54 - Tilburgse première

Wanneer een bioscooppubliek de bezochte film begint af te kraken, krijgt het plot een onverwachte wending.